+31 (0) 475 350 154

Hartelijk welkom bij Laptop Mania

Vragen

Heeft u vragen over de werking van één van onze producten?  Neemt u dan contact op met onze klantenservice !


Garantie

Uiteraard willen u ook graag van dienst zijn na de verkoop.

 • Laptopmania.nl biedt een levenslange productgarantie op de merkspecifieke Yanec laptop adapters. Deze garantie geldt voor de levensduur van het product.


Mocht uw product onverhoopt defect raken, kan u een retournummer aanvragen via onze klantenservice.
Na ontvangst en controle van het product zullen wij zo spoedig mogelijk tot omruiling of reparatie overgaan.


Uitzonderingen en beperkingen

 • De garantie is niet van toepassing indien de mankementen geheel of gedeeltelijk het gevolg zijn van onjuist, onzorgvuldig of ondeskundig gebruik of gebruik voor andere dan normale (bedrijfs)doeleinden, van buiten komende oorzaken, zoals brand- of waterschade.
 • Defecten veroorzaakt door software- of configuratieproblemen vallen niet onder garantie.

 

 • Indien de koper een product naar Laptopmania.nl op wil sturen, verzoekt Laptopmania.nl de koper hiervan eerst via e-mail een melding te doen. Pakketten zonder vermelding van klantgegevens en/of factuurnummer worden niet geaccepteerd.

 

 • De klant is zelf verantwoordelijk voor schade en/of vermissing tijdens transport naar Laptopmania.nl. Dit kan niet worden verhaald op de transportverzekering van Laptopmania.nl.

 

 • Reparatie of vervanging van het product leidt niet tot hernieuwing of verlenging van de garantieperiode.
 • De garantie geldt alleen voor de oorspronkelijke koper en is niet overdraagbaar bij wederverkoop.
  Vermindering van de accucapaciteit door continu gebruik wordt niet gedekt door de garantie. Een batterij die na 12 maanden 75% van haar oorspronkelijke capaciteit bevat, wordt beschouwd als normaal en kan daarmee niet onder garantie worden vervangen.

 

 • Garantie geldt niet wanneer het product onjuist is geïnstalleerd, verwaarloosd, te lang of incorrect opgeladen, onderhevig is geweest aan een niet door laptopmania.nl geautoriseerde reparatie of modificatie, gebruikt is in een apparaat waarvoor het niet is bedoeld of bij enige andere vorm van incorrect gebruik.

 

 • Laptopmania.nl aanvaardt in geen geval aansprakelijkheid ten aanzien van vervolgschade, inclusief persoonlijk letsel, verlies van inkomsten, interessen, verloren data of enige andere incidentele of indirecte schaden, veroorzaakt door onoordeelkundige installatie of gebruik van haar producten of door installatie of gebruik van apparatuur die is veranderd, beschadigd of op verkeerde wijze is gebruikt.

 

 • Laptopmania.nl biedt een levenslange productgarantie op de merkspecifieke Yanec laptop adapters. Deze garantie geldt voor de levensduur van het product.