+31 (0) 475 350 154

Hartelijk welkom bij Laptop Mania

Ruilen

Het is mogelijk om een product wat u gekocht heeft bij Laptopmania binnen 7 werkdagen te ruilen mits het product nog niet is gebruikt, onbeschadigd is en wordt geretourneerd met de originele (onbeschadigde) verpakking en alle toebehoren.

Indien u gebruik wilt maken van de mogelijkheid om uw bestelling te ruilen, volg dan de retourprocedure welke hieronder vermeld
staat.


Afkoelingsperiode

U heeft als consument het recht binnen 7 werkdagen na ontvangst van uw bestelling de koop te ontbinden. Dit wordt afkoelingsperiode genoemd.

U kunt gebruik maken van deze mogelijkheid om uw aankoop te ontbinden, mits het product nog ongebruikt is, onbeschadigd is en wordt geretourneerd met de originele (onbeschadigde) verpakking.

Het is wel toegestaan om het product uit de verpakking te halen om te beoordelen of het product voldoet aan uw verwachtingen.
Maakt u als consument geen gebruik van de afkoelingsperiode, dan is de koop definitief.

Indien u gebruik wilt maken van de afkoelingsperiode, volg dan de retourprocedure welke hieronder vermeld staat.

Retourprocedure

Indien u gebruik wilt maken van de mogelijkheid om uw bestelling te ruilen of retour wilt sturen binnen de afkoelingsperiode, dan neemt u binnen 7 werkdagen na ontvangst van uw bestelling contact op . Uw product retour sturen !

De klantenservice bevestigt uw verzoek per e-mail met daarin de stappen die u
moet doorlopen.

Stuur nooit onaangekondigd producten retour naar Laptopmania.nl.
Deze kunnen niet in behandeling worden genomen.
Ook retouren die niet voldoen aan de retourprocedure, kunnen niet in behandeling worden genomen.
Indien uw retourzending niet voldoet aan de voorwaarden krijgt u gedurende 30 dagen de gelegenheid om op eigen kosten het product bij Laptopmania af te halen of retour te laten zenden.

Ongefrankeerde Pakketten


Ongefrankeerde pakketten worden niet aangenomen en gaan altijd direct retour naar afzender (gemaakte kosten hiervoor zijn voor eigen rekening)